UW Partner voor elke laadoplossing

Over Ons

De passie en gedrevenheid om bewust met energie om te gaan, kent zijn oorsprong in 1999. Toen ik de eerste domotica installaties plaatse met mijn installateursbedrijf, deden we dit om de klanten comfort te geven maar óók om energie te besparen.

In 2004 plaatsten we onze eerste fotovoltaïsche zonnepanelen, samen met een collega dakwerker, en er volgden nog vele installaties….

Anno 2022 bouwen we verder aan een milieubewuste toekomst door het plaatsen van: Laadpalen, thuisbatterijen en energie-beheersystemen. Elektriciteit is dé energie van de toekomst.

ZeroCo2.be streeft ernaar uw energieverbruik te optimaliseren naar een duurzaam resultaat!

Onze Missie

Particulieren

Na een bezoek ter plaatse zoeken wij specifiek voor uw thuissituatie de best op maat gemaakte laadoplossing zonder in te boeten op het elektrisch comfort van uw woning. Betaal minder belastingen. Geniet van onze offertes voor een fiscaal aftrekbaarheid.

Kleine en middel-
grote ondernemingen

Na een bezoek ter plaatse en een analyse van uw stroomverbruik bespreken we uw behoefte om de beste laadoplossing voor uw personeel en klanten. Uw installatie kan tot 200% aftrekbaar zijn.

Architecten, Immo-
bouwpromotoren en investeerders

We voeren een grondig onderzoek uit, eventueel samen met een studiebureau, naar de meest geschikte laadoplossing volgens uw wensen, het beschikbare vermogen en de architecturale eisen en mogelijkheden.

ZeroCo2.be – Copyright 2022