Waarom laadpalen thuis installeren?

Laadpalen

Snel

Met een laadpaal bij u thuis laadt u tot 10 keer sneller dan wanneer u laadt via een traditioneel stopcontact. Dit is afhankelijk van uw elektrische aansluiting en type wagen.

Veilig

Met een elektrische laadpaal voor de deur hoeft u zich geen zorgen te maken over versleten stopcontacten en verhoogd brandgevaar door oververhitting. De laadpaal wordt aangesloten op een aparte zekering in het elektrisch bord. Samen met de overbelastingbeveiliging van de laadpaal zorgt dit voor een 100% veilige aansluiting. Alle laadpalen worden steeds gekeurd door een erkend keuringsorganisme.

Voor 2024 is er nog een fiscaal voordeel van 15% op de volledige investering en door de intelligente, slimme functies samen met een elektrische verwarmingsbron kan u een premie bekomen tot € 400.

Slimme Laadpalen

Onze slimme laadpalen kunnen laden met de overtollige zonne-energie en zo rijdt u volledig gratis. De loadbalancing zorgt er voor dat het verbruik in de woning en het laden van de wagen slim verdeeld wordt zodat er nooit stroomuitval is. Door slimme laadschema’s in te stellen kan u volledig automatisch laden aan daltarieven of door het kiezen van een dynamisch energiecontract aan een zeer lage prijs. Dit alles wordt bediend door één gebruiksvriendelijke app.

Smappee App

Waarom een laadpaal laten plaatsen door ZeroCo2.be?

Laadpalen

Altijd een oplossing op maat

Wij werken nooit volgens een standaard offerte en zonder een bezoek ter plaatse. We gaan voor persoonlijke aanpak. We controleren of uw elektrische installatie over voldoende vermogen beschikt, eventueel moet aangepast worden, analyseren uw stroomverbruik en bespreken samen de plaatsingsmogelijkheden en de laadbehoeften in functie van uw wagen. Plaatsing tegen de muur, op een paal of zelfs een paal op maat behoren tot de mogelijkheden. U krijgt van ons steeds een gedetailleerde en overzichtelijke offerte.

Steeds de meest innoverende laadpalen

Door een doorgedreven selectie beperken we ons enkel tot de beste merken op de markt. Smappee is een top Belgisch product. Innoverend, betrouwbaar en met een elegant design. Easee is een Noorse laadpaal en is de meest verkochte laadpaal in Europa. Strak Scandinavisch design, voor eenvoudige installaties en verkrijgbaar in 5 kleuren. Veilige, slimme en toekomstgerichte laadpalen met een lange levensduur.

Perfecte plaatsing en kwaliteit aan de beste prijs

Bij ons staat kwaliteit en service bovenaan. De installaties worden door de zaakvoerder zelf geplaatst en in dienst genomen. Indien nodig voeren we elektrische aanpassingen uit, vervangen we het elektrisch bord en maken we een laadopstelling op maat volgens uw wensen. We voeren alles uit met oog voor detail. Ook zorgen we voor een keuring van de installatie, vragen we een premie aan en melden we uw laadpaal aan bij de netbeheerder. Tenslotte nemen we de tijd voor een grondige uitleg van het gebruik van uw laadpaal. Niets is ons te veel.

Zonnepanelen, laadpaal en energiemanagement
De meest voordelige oplossing

Wij zoeken voor u de beste combinatie door nieuwe of bestaande zonnepanelen te koppelen via een slim energiemanagement systeem aan uw laadpaal. Zo laadt u duurzaam en goedkoop zonder in te boeten op het comfort van snel te kunnen laden. Indien nodig meten we de bestaande zonnepanelen uit op een optimale werking.

Laadpalen

“Powering tomorrow”

Met slimme oplossingen om uw auto te laden en energie te beheren, zit u aan het stuur naar een betere toekomst.

Laadpalen voor bedrijven

Het plaatsen van bedrijfslaadpalen biedt werknemers en klanten de mogelijkheid om op een snelle, efficiënte en veilige manier hun EV (electrical vehicle) te laden. Het draagt ook bij tot een groen en duurzaam imago van uw bedrijf.

Voor ons is elke situatie verschillend. Samen met u bekijken we de noden van het elektrisch laden, de aanwezigheid van zonnepanelen, de elektrische aansluiting aan HS-cabine of het net en het verbruikspatroon van uw bedrijf.

Dit brengen we volledig in kaart en maken voor u de beste en meest rendabele oplossing. De plaatsing gebeurt volledig in eigen beheer en wordt door mezelf als zaakvoerder in dienst genomen. We begeleiden u ook in de aanvragen en meldingen bij netbeheerder, gemeentebesturen, premie aanvragen ed. Van ons krijgt u een totaaloplossing.

Laadpalen
Smappee dashboard

Door slimme laadpalen te koppelen aan een beheersysteem houdt u alles onder controle. Laden in eigen beheer, (semi) publiek laden, aanmaken laadpassen, beheren van laadsessies, kosten beheren.

 

Voor bedrijven geeft de Vlaamse overheid een interessante tegemoetkoming. Zowel de aankoop als installatie van een laadpaal kan u fiscaal verhoogd aftrekken.

Enkele realisaties