Waarom kiezen voor zonnepanelen van ZeroCo2.be?

Wij werken enkel met de beste zonnepanelen en omvormers die op de markt verkrijgbaar zijn. Meyer Burger, Longi, Denim, Huawei, Bliq
Een doorgedreven selectie per merk en opleiding per product, zorgen ervoor dat we het gepaste product aanbieden voor uw specifieke toepassing. Dit garandeert een optimale opbrengst en een lange levensduur van uw installatie. Daar staan we 100% garant voor.

Samen met u bekijken we de optimale ligging, oriëntatie en het verbruik om zo een gepaste installatie aan te bieden. Wij nemen hiervoor onze tijd. Niets is ons te veel. Als zaakvoerder verzorg ik persoonlijk uw aanvraag, uitvoering en opvolging. 20 jaar ervaring in de energiesector, daar kan u op rekenen!

Speciale voorwaarden voor een totaaloplossing: zonnepanelen, thuisbatterij, energiemanagement en laadpaal.

Een duurzame investering

Met het plaatsen van zonnepanelen investeert u in duurzaamheid en bespaart u op uw vaste kosten.
Door het bedrag dat u bespaart op uw energiefactuur in
combinatie met de dalende prijs van zonnepanelen én met hun hoger rendement, liggen de huidige terugverdientijden gemiddeld tussen de 5 en de 7 jaar.

Met zonnepanelen produceert u uw eigen energie en bent u nog maar 30 tot 40% van de tijd onafhankelijk van het elektriciteitsnet. U kan zelf tot 70 à 80% onafhankelijk zijn, als u ook een batterij voor zonnepanelen laat installeren. Dan gebruikt u minder energie van het netwerk en heeft u een lagere elektriciteitsfactuur.
Door de online monitoring van uw opbrengst en verbruik, gaat u ook bewuster om met uw energieverbruik.

Zonnepanelen

Meerwaarde voor uw woning

Zonnepalen zorgen ook voor een meerwaarde van uw woning. Woningen met een geïsoleerd dak en zonnepanelen hebben een hogere EPC waarde en ook een hogere marktwaarde.

Groene energie

Bovendien geniet u met zonnepanelen van groene energie. De zon is een onuitputtelijke bron van energie en daarnaast zijn de panelen ook tot 90% recycleerbaar.

Een duurzame investering, een meerwaarde voor uw woning én een lage energiefactuur door groene energie, maken dat zonnepanelen nog steeds een zeer goede investering zijn.

Enkele realisaties